Planerade parningarOm man vill köpa en valp från oss vill vi att man:

- Har möjlighet att vara hemma på heltid första tiden med valpen.

- Går valpkurs

- Aktiverar hunden genom att t,ex träna rallylydnad, spår, agility, löpning eller något annat

- Röntgar hundens höfter och armbågar samt ögonlyser vid 18-24 månaders ålder. Detta för att vi ska få ett resultat av vår avel och få en bild av hur vi ska fortsätta vår framtida avel.

- INTE kastrerar hunden så länge det inte är absolut tvunget pga. hundens hälsa. 


Vid intresse skickar ni ett mail till info@worldswildest.se och berättar om er själva och vad ni kan erbjuda valpen. Vi ser fram emot att höra från er! 


___________________________________________________________


Våren 2024

World's Wildest Elegant Evie är parad  med World's Wildest Amazing Aston! Vi har själva fött upp båda föräldrarna och tror att detta kan bli en riktigt bra kombination! Valparna beräknas att födas i april och är därmed leveransklara i juni. 


Vi har ev. en hane ledig i denna kull.


Sommaren 2024

World's Wildest Adorable Allison kommer att paras med Herding instinct's Onni-poika under våren. Valparna är preliminärt leveransklara i augusti/september 2024.
Hösten 2024

Saga (Bernadett Nezkrotna markyza) kommer att paras med Rävrackans Mauri Månstråle. Vi tror att denna kombination kan ge väldigt sociala, friska och mentalt stabila hundar. Valparna beräknas att födas i september och är därmed leveransklara i november 2024. 


World's Wildest Hopeful Hailey kommer att paras när hon börjar löpa i juli. Mer information om hennes framtida prins kommer inom kort. Valparna beräknas att födas i september och är därmed leveransklara i november 2024. 
Vintern 2024

World's Wildest Golden Grace kommer att paras med Samerajerna's Micmac i oktober. Valparna är preliminärt leveransklara under januari 2025. Mer information kommer!