Planerade parningarOm man vill köpa en valp från oss vill vi att man:

- Har möjlighet att vara hemma på heltid första tiden med valpen.

- Går valpkurs

- Aktiverar hunden genom att t,ex träna rallylydnad, spår, agility, löpning eller något annat

- Röntgar hundens höfter och armbågar samt ögonlyser vid 18-24 månaders ålder. Detta för att vi ska få ett resultat av vår avel och få en bild av hur vi ska fortsätta vår framtida avel.

- INTE kastrerar hunden så länge det inte är absolut tvunget pga. hundens hälsa. 


Vid intresse skickar ni ett mail till info@worldswildest.se och berättar om er själva och vad ni kan erbjuda valpen. Vi ser fram emot att höra från er! 


___________________________________________________________Våren 2024

Saga (Bernadett Nezkrotna markyza) är parad med Rävrackans Mauri Månstråle. Vi tror att denna kombination kan ge väldigt sociala, friska och mentalt stabila hundar. Valparna beräknas att födas i  mitten av april och är därmed leveransklara i juni 2024. 
World's Wildest Elegant Evie är parad  med World's Wildest Amazing Aston! Vi har själva fött upp båda föräldrarna och tror att detta kan bli en riktigt bra kombination! Valparna beräknas att födas i april och är därmed leveransklara i juni.


World's Wildest Cute Caylee är parad med World's Wildest Excellent Eston "Blixten". Vi har höga förväntningar på denna kull och tror att valparna får en god exteriör, bra hälsa och stabil mentalitet. Valparna är leveransklara i juni 2024. 


Sommaren 2024

World's Wildest Adorable Allison kommer att paras med Herding instinct's Onni-poika under våren. Valparna är preliminärt leveransklara i augusti/september 2024.World's Wildest Golden Grace kommer att paras med Samerajerna's Micmac. Valparna är leveransklara under augusti/september 2024. Mer information kommer!