Till minne av våra älskade som tyvärr vandrat över regnbågsbron

Hanar

FD I HtM I RLD N RLD F SE UCH Black Blossom Sir Nikolaus
HD: B
ED: 0
Ögon: UA (2/5-16)
prcd-PRA: Fri (A)
Pompes: Fri (A)
Född: 2006-06-11
S45907/2006

Nikki är en charmig och mysig kille som alltid har humöret på topp. Han är en riktig livsnjutare och älskar att gosa i sängen men när vi kommer ut är det full fart! Nikki är en sådan hund som inte går att beskriva, han måste upplevas!

Denna nallebjörn älskar att träna oavsett vad matte eller husse hittar på. Hans absoluta favoriter är lydnad och rallylydnad. Vi debuterade i rallylydnad nybörjarklass den 2:a april 2016 och erhöll vårt första kvalificerade resultat på första försöket! Den 14:e maj 2016 var vi på vår andra rallylydnadstävling (en dubbeltävling). Där erhöll Nikki ytterligare 2st kvalificerade resultat och fick därmed titeln RLD N på endast 3st tävlingar! Självklart var vi överlyckliga över detta och det hela kändes helt ofattbart eftersom det hade gått så fort. Det vi inte visste då var att endast 2 veckor efter att han tog titeln RLD N så skulle han även ta titeln RLD F (fortsättningsklassen!) Under år 2017 debuterade vi även i freestyle och HtM och nu har han klarat klass 1 i båda grenarna och därmed erhållt titlarna FD I och HtM I. Han är helt otrolig denna kille och han är ett levande bevis på att man kan vara både frisk, vacker och smart!

Nikkis utställningskarriär började redan i unga år och precis efter att han fyllde 2år tog han sitt 5:e CERT och blev därmed svensk utställningschampion! Lagom till att han fyllde 4år tog han sitt 5:e CACIB och som avslutning på hans utställningskarriär blev han BIR-veteran på My Dog 2016, ett vackert avslut för en vacker kille!


Om Nikki fick välja vad vi skulle göra en dag så skulle han vilja ligga i soffan med sin favoritboll och bli kliad på magen samtidigt som matte/husse matar honom med köttbullar!